Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaar in Maassluis, Vlaardingen en het hele Westland!

Ook op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben Roest Staalduinen en Vijverberg Westland bedrijfsmakelaars een uitstekende reputatie. wij onderscheiden drie marktsegmenten: bedrijfsruimten, kantoren en winkels.

Op het moment dat de beslissing valt voor andere bedrijfshuisvesting, treedt er een zorgvuldig mechanisme in werking. Alle relevante en actuele informatie over vraag en aanbod, locatie, huur en verkoopprijzen, bereikbaarheid, maar ook over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en herontwikkeling staan u volledig ter beschikking. Samen met u wordt een traject doorlopen van het inventariseren van de behoefte, het opstellen van een programma van eisen, het zoeken van potentiële locaties, het uitsluiten van risico's tot het oplossen van fiscale en juridische kwesties en het opstellen van een sluitend contract.

De Bedrijfsmakelaars van Roest Staalduinen en Vijverberg beschikken niet alleen over gedegen kennis van de nationale en regionale markt, maar ook de internationale ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Voor de regio Rotterdam, Den Haag, Rijnmond, Westland, Midden-Delftland, Zuidplas en Zoetermeer haalt u met Maeslanden alle benodigde expertise in huis.


De professionele en persoonlijke aanpak waarborgt bovendien een plezierig proces met een optimaal resultaat.

Wilt u nadere informatie over de bedrijfsmakelaardij, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met ons kantoor 010-5923300,
010-5911011, 0174-640001, 0181-820333, 015-2154848


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring