Mijn favorieten

Makelaar Westland

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Westland, is Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij uw ideale partner. Zowel bij aankoop, verkoop of taxatie. Wij zijn als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar al jarenlang actief in Westland voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kunt u professionele begeleiding verwachten tijdens het gehele traject. Aankoop en verkoop van een woning blijft immers altijd een spannende stap waarbij u wel ondersteuning kunt gebruiken. 

Bij ons staat de klant op nummer één. Zo onderscheiden wij ons al jarenlang in Westland. Bij ons bent u verzekerd van een klantgerichte benadering, duidelijke afspraken en een scherp oog voor details. Ons gezamenlijke doel: uw woning snel aankopen of verkopen voor de beste prijs!

Actief in heel de regio Westland

Roeststaalduinen & Vijverberg is een begrip geworden in regio Westland. Wij zijn actief in de volgende regio's;

  • de Lier
  • Maasdijk
  • Naaldwijk
  • 's-Gravenzande
  • Monster
  • Wateringsveld

Als één van de weinige partijen in Westland nemen wij voor een bezichtiging of een kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd. Op die manier brengen we uw wensen zo goed mogelijk in kaart zodat we u op een persoonlijke manier kunnen bedienen. Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit onze reviews van vorige opdrachtgevers. 
 

Hulp bij huis verkopen in Westland

Bent u voornemens om uw huis te verkopen in Westland en heeft u hier hulp bij nodig? Met onze ervaring als verkoopmakelaar in Westland weten wij welke criteria van belang zijn voor u als verkopende partij. Logischerwijs, streeft u naar een snelle verkoop voor een zo goed mogelijk prijs. Deze wensen kunnen wij voor u realiseren. Als verkoopmakelaar bezitten wij extensieve kennis van de lokale huizenmarkt in Westland. Wij zorgen dat uw woning goed onder de aandacht komt bij de potentiële kopers door onze promotie. 
 

Huis kopen met aankoopmakelaar in Westland?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en bent u voornemens een huis te kopen in Westland? Ook bij aankoop kunnen wij u perfect ondersteunen als aankoopmakelaar in Westland. Wij hebben een groot woning aanbod van verschillende woningen in Westland en kennen de lokale woningmarkt als geen ander. Er komt veel kijken bij het kopen van een juiste woning en het is daarom ook van belang dat u tijdens dit proces de juiste keuzes maakt. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten. Of maak gebruik van een gratis zoekopdracht!
 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!

Roeststaalduinen en Vijverberg is al meer dan 54 jaar actief in de regio Westland. Wij zijn hier actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar. Als makelaar zijn wij gespecialiseerd op all vakgebieden binnen het vastgoed. Om die reden kunt u gerust een makelaar verwachten die verstand van zaken heeft. Voor zowel woning- en bedrijfsmakelaardij, verkoop- en aankoopbemiddeling, taxaties en verhuur van uw onroerend goed.

Ook bij woning taxaties kunt u bij Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij terecht. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. 

aankoopmakelaar en makelaar westland

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring