Mijn favorieten

Makelaar Vlaardingen

Een goed begin is het halve werk. Stel u bent op zoek naar uw droomhuis, dan heeft u bepaalde wensen. U loopt niet voor elk huis binnen uw budget warm. Hoe ziet uw droomhuis eruit? Moet er een tuin bij zitten? En zo ja: hoe groot moet deze zijn? Wilt u een modern huis? Of juist een extra knusse uitstraling? Er zijn genoeg vragen om bij stil te staan! En daar helpen wij u bij. We zijn zeer betrokken met de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat u uiteindelijk met een tevreden glimlach de sleutel in uw nieuwe voordeur stopt. 
 

Uw woning verkopen met een makelaar uit Vlaardingen

Onze services rijken verder dan enkel het kopen van een huis. Wij helpen u ook met de verkoop van uw woning, zodra u van uw woning af wilt. Ook hierin zullen wij u professioneel en klantgericht van dienst zijn. We hebben kennis over de huidige woningmarkt en kunnen u met onze professionele vakkennis, die wij in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd, goed voorzien van passend advies. 
 

Wij werken met een open en oprechte filosofie en onze professionele makelaars helpen u graag met de koop, verkoop of taxatie van uw huis. 
 

Een huis kopen in Vlaardingen

Wilt u een huis kopen in Vlaardingen? Dan is dit vaak een emotionele beslissing waarbij u de ervaring en deskundigheid van Roeststaalduinen en Vijverberg Makelaardij goed kunt gebruiken. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis van zowel de plaatselijke als regionale markt. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan woningen op onze website die wij continue blijven aanvullen door ons grote netwerk in en rondom Vlaardingen. 
 

Over Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaars

Roeststaalduinen en Vijverberg Westland Makelaars heeft ruim 50 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in alle gebieden binnen het vastgoed. U mag van ons als makelaar verwachten dat wij verstand van zaken hebben. Zowel over woning- en bedrijfsmakelaardij, als de verkoop- en aankoopbemiddeling, taxaties en het verhuur van uw ontroerend goed.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring