Mijn favorieten

Makelaar Maassluis

De huizenmarkt is altijd in beweging. Onze werkwijze daarentegen niet. Wij zijn klantgericht, betrokken en laten onnodige zaken buiten beschouwing. Dat is de reden waarom makelaar Maassluis Roestaalduinen & Vijverberg al jaren een begrip is in deze regio. Een huis kopen of verkopen is iets wat u waarschijnlijk maar enkele keren doet. Wij doen het dagelijks en kunnen u perfect begeleiden en ontzorgen tijdens dit proces.
 

Uw ervaren aankoopmakelaar Maassluis

Wilt u een huis kopen in met een aankoopmakelaar in Maassluis? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn op de hoogte van de huizenmarkt in Maassluis en weten wat er speelt. Het kopen van een woning is een beslissing die u maar een aantal keer in uw leven maakt. Een aankoopmakelaar die u goed begeleidt is daarom van essentieel belang. Als u ons inschakelt als aankoopmakelaar zorgen we samen dat we een huis vinden dat aan uw wensen voldoet. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons huidige woningaanbod of plaats gerust een gratis zoekopdracht.

aankoopmakelaar makelaar maassluis gezocht?

Uw huis verkopen in Maassluis

Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Een betrokken makelaar die met u meedenkt, is daarom van essentieel belang. Bij de verkoop van uw woning zorgen wij voor een nette presentatie. Wij kijken naar de huidige staat van uw woning, zorgen dat er goede foto's worden gemaakt voor een optimale presentatie en adviseren u over de verkoopprijs. Wij analyseren de huidige markt en bekijken het aanbod. Zo kunnen wij de concurrentie bepalen om de waarde van uw woning te bepalen. Wij geven ook advies over het opzeggen of meenemen van uw huidige hypotheek. Kortom, we zorgen er voor dat uw woning optimaal wordt gepositioneerd in de markt. Ook voor het overige werk kunt u onze ervaring als makelaar goed gebruiken. Denk aan het onderhandelen van de vraagprijs, de bezichtigingen en al het papierwerk. Wij zorgen er voor dat u zo goed mogelijk wordt begeleid tijdens dit proces.

 

Kortom, voor het verkopen van uw woning bent u bij ons op het juiste adres. Verkoopmakelaar Roeststaalduinen & Vijverberg, onderscheidt zich door goede ondersteuning en begeleiding tijdens het verkoopproces. Al vele woningen hebben wij verkocht in het verleden. Bekijk onze onze verkochte woningen.

 

Al ruim 54 jaar ervaring

Roeststaalduinen en Vijverberg Makelaardij is al zo'n 54 jaar actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Wij zijn zeer gespecialiseerd in alle gebieden binnen het vastgoed. Om die reden kunt u gerust een makelaar verwachten die verstand van zaken heeft. Voor zowel woning- en bedrijfsmakelaardij, verkoop- en aankoopbemiddeling taxaties en verhuur van uw onroerend goed.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring