Mijn favorieten

Makelaar Maassluis

De huizenmarkt is altijd in beweging. Onze werkwijze daarentegen niet. Wij zijn klantgericht, betrokken en laten onnodige zaken buiten beschouwing. Dat is de reden waarom Roestaalduinen & Vijverberg Makelaardij, makelaar Maassluis, al jaren een begrip is in deze regio. 

 

Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij in Maassluis

Bij het verkopen van uw woning komt veel kijken. Een betrokken makelaar die met u meedenkt, is daarom van essentieel belang. Bij de verkoop van uw woning zorgen wij voor een nette presentatie. Wij kijken naar de huidige staat van uw woning, zorgen dat er goede foto's worden gemaakt voor een optimale presentatie en adviseren u over de verkoopprijs. 
Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij doet er alles aan zodat uw woning goed wordt gepositioneerd in de markt. Ook voor het overige werk kunt u onze ervaring als makelaar goed gebruiken. Denk aan het onderhandelen van de vraagprijs, de bezichtigingen en al het papierwerk. Wij zorgen er voor dat u zo goed mogelijk wordt begeleid tijdens dit proces.

 

Uw huis verkopen in Maassluis

Voor het verkopen van uw woning bent u bij ons op het juiste adres. Verkoopmakelaar Roeststaalduinen & Vijverberg, onderscheidt zich door goede ondersteuning en begeleiding tijdens het verkoopproces. Wij analyseren de huidige markt en bekijken het aanbod. Zo kunnen wij de concurrentie bepalen om de waarde van uw woning te bepalen. Wij geven ook advies over het opzeggen of meenemen van uw huidige hypotheek. Al velen woningen hebben wij verkocht in het verleden. Benieuwd naar de woningen die dit zijn? Bekijk deze dan bij de verkochte woningen.  

 

Een huis kopen in Maassluis?

Wilt u een huis kopen in met een aankoopmakelaar in Maassluis? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn op de hoogte van de huizenmarkt in Maassluis en weten wat er speelt. Het kopen van een woning is een beslissing die u maar een aantal keer in uw leven maakt. Een goede aankoopmakelaar is daarom van essentieel belang. 

 

Over ons

Roeststaalduinen en Vijverberg Makelaardij is al zo'n 50 jaar actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar de regio Maassluis. Wij zijn zeer gespecialiseerd in alle gebieden binnen het vastgoed. Om die reden kunt u gerust een makelaar verwachten die verstand van zaken heeft. Voor zowel woning- en bedrijfsmakelaardij, verkoop- en aankoopbemiddeling taxaties en verhuur van uw onroerend goed.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring