Mijn favorieten

Makelaar Maasland

Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij staat niet voor niets al jaren bekend in de regio. Onze werkwijze wordt geroemd, vanwege onze klantgerichte aanpak, onze betrokkenheid en het feit dat we onnodige zaken links laten liggen.

 

Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij

Het verkopen van uw woning is een intensieve opgaaf. Het is dan ook geen overbodige luxe om een makelaar te hebben die met u meedenkt en u ontdoet van vele zaken waar u zich tijdens de drukke verhuisperiode niet mee bezig wilt houden. Wij helpen u bij het verkopen van uw woning door uw woning netjes te presenteren. Dit doen wij door naar de huidige staat van uw woning te kijken en kwalitatieve foto's te maken, zodat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. En uiteraard adviseren wij u over de verkoopprijs. Met andere woorden: Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij doet er alles aan om uw woning goed in de markt neer te zetten. Wij ondersteunen u bij het onderhandelen over de vraagprijs, de bezichtiging en het papierwerk. U wordt zo goed mogelijk begeleid tijdens het gehele proces. 
 

makelaar aankoopmakelaar verkoopmakelaar maasland

Een huis verkopen met een verkoopmakelaar in Maasland? 

Om uw huis te verkopen in Maasland, analyseren wij als verkoopmakelaar de huidige markt in Maasland, door o.a. te kijken wat het aanbod is. Op die manier weten we wat de concurrentie is en is het mogelijk om de juiste waarde van uw woning te bepalen. Dit doen we allemaal door goede ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens het verkoopproces. Advies over het opzeggen of meenemen van uw huidige hypotheek hoort daar ook bij. Met andere woorden: voor de verkoop van uw woning bent u bij verkoopmakelaar in Maasland Roeststaalduinen & Vijverberg aan het juiste adres.
 

 

Uw huis kopen in Maasland? 

Wilt u juist een woning kopen met een aankoopmakelaar in Maasland? Ook hiervoor kunt u terecht bij aankoopmakelaar Roeststaalduinen & Vijverberg. Het kopen van een huis is een groot besluit dat u maar een paar keer in uw leven maakt. Goede aankoopbegeleiding door een aankoopmakelaar in Maasland is van essentieel belang. Wij zijn op de hoogte van de huizenmarkt in Maasland en weten wat er op dit moment speelt.
 

 

Over ons

Roeststaalduinen en Vijverberg Makelaars is al ruim 54 jaar werkzaam in Maasland. Onze specialisaties berusten op alle gebieden binnen het vastgoed. U mag van ons als makelaar verwachten dat wij verstand van zaken hebben. Zowel over woning- bedrijfsmakelaardij, als de verkoop- en aankoopbemiddeling, taxaties en het verhuur van uw ontroerend goed.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring