Mijn favorieten

Makelaar Hoek van Holland

Als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige makelaardij die bemiddelt in Hoek van Holland, bent u wellicht bij ons aan het juiste adres. Als u ook op zoek bent naar een makelaar met jaren ervaring en een professionele insteek, bent u zéker aan het juiste adres. Voor zowel begeleiding en ondersteuning tijdens aankoop, verkoop of taxatie van uw woning!
 

Vertrouwen op een ervaren makelaar in de regio

Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaardij doet er alles aan zodat uw woning goed wordt gepositioneerd in de markt. Wij bieden professioneel advies in het bepalen van de vraagprijs, het boeken van bezichtigingen en het vele papierwerk dat om de hoek komt kijken bij het kopen of verkopen van een huis. Wij willen u ontzorgen door het ingewikkelde werk, zoals de bouwkundige keuring en de nutsvoorzieningen, wat minder ingewikkeld te maken met onze kennis die wij hebben opgedaan in de vele jaren dat we in het vak zitten. We lopen net een stapje harder, omdat we ons werk met passie en toewijding doen. 
 

We denken dan ook graag met u mee, door bijvoorbeeld ook kleine tips te geven. Wist u bijvoorbeeld dat het ophangen van rode handdoeken in uw badkamer een 'luxere' sfeer geeft, waardoor men sneller geneigd is om de ruimte op waarde te schatten? Door middel van goede foto's en een optimale presentatie kunnen wij uw huis een mooie positie in de huidige markt verstrekken. Vervolgens denken we mee in bij het onderhandelen over de vraagprijs en bieden we ondersteuning bij de bezichtigingen. Wij zorgen ervoor dat u een goede begeleiding krijgt in het gehele proces en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over lastige zaken.
 

Uw huis verkopen in Hoek van Holland?

Met andere woorden: bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Hoek van Holland, dan bieden wij de juiste ondersteuning in combinatie met de juiste vakkennis. Wij streven ernaar om uw verkoop op rolletjes te laten verlopen. Bij ons zijn de lijntjes kort en we communiceren op een open manier met u. 
 

Een huis kopen in Hoek van Holland?

Dezelfde werkwijze wordt gehanteerd bij het inschakelen van een aankoopmakelaar in Hoek van Holland. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten in hun droomhuis terecht komen. We zullen uw wensen uitgebreid bespreken en bekijken wat er mogelijk is binnen de gegeven randvoorwaarden. En heeft u tussendoor een vraag? Dan kunt u ons altijd makkelijk bereiken of u kunt het aanbod bekijken op onze website. 
 

Nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer

Het team van makelaars van Roeststaalduinen en Vijverberg werkt met veel passie en toewijding in het makelaardij vakgebied. We zijn zeer gespecialiseerd op alle vastgoedgebieden. U kunt moeilijke zaken gerust aan ons overlaten, met de wetenschap dat wij verstand van zaken hebben en niet onbelangrijk: op de hoogte van de huidige markt zijn. We zijn actief als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar.
 

Wij zijn zeer gespecialiseerd op alle gebieden binnen het vastgoed. Om die reden kunt u gerust een makelaar verwachten die verstand van zaken heeft. Voor zowel woning- en bedrijfsmakelaardij, verkoop- en aankoopbemiddeling taxaties en verhuur van uw onroerend goed. We staan bekend als het makelaarskantoor dat uw huis snel en goed verkoopt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, bel ons voor gratis verkoopadvies of plaats een gratis zoekopdracht.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring