Mijn favorieten

Makelaar Delft voor aankoop en verkoop

Bent u op zoek naar een vakkundige makelaar in Delft? In dat geval is Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaars, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Delft, de beste partner voor u. Wij komen weliswaar uit Maasland, maar zijn actief in de gehele regio. Wij ondersteunen u bij zowel de aankoop, de verkoop en de taxatie van uw huis. Hierbij zijn wij zowel actief als makelaar voor particulieren én als bedrijfsmakelaar. Wij bieden u professionele begeleiding tijdens het hele traject. 

 

Onze klant staat altijd op nummer één. U mag daarom hoge verwachtingen van ons hebben. We zijn een professionele makelaardij met jarenlange ervaring in de gehele regio. Wij verzekeren u van een zeer prettige klantgerichte benadering. Dit doen wij door duidelijke afspraken te hanteren en met een scherp oog voor detail. Ons doel? Uw huis op een prettige manier snel kopen of verkopen voor de beste prijs! 

makelaar aankoopmakelaar delft

Hulp van aankoopmakelaar bij kopen van een huis in Delft

Een nieuwe woning aankopen, een spannende stap waarbij u de ervaring van een makelaar goed kunt gebruiken. Zeker nu er relatief veel vraag en weinig aanbod is op de woningmarkt in Delft. Wij zullen u als aankoopmakelaar in Delft goed begeleiden en voorzien van alle professionele hulp die u hierbij nodig heeft. Denk hierbij aan het vinden van een huis die aan uw wensen voldoet, maar ook aan prijsonderhandeling en alle andere aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken. Daarbij komt onze kennis van de Delftse huizenmarkt goed van pas.

We vinden het vanzelfsprekend dat er geluisterd wordt naar uw wensen en houden hier dan ook rekening mee. Een woning kopen is niet iets dat je zomaar of vaak doet. Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Delft kunnen wij u goed begeleiden in alles waar u op moet letten. Of dat nou de bemiddeling in de prijs is, of de foto's. Bekijk dan ons aanbod op de website om te zien wat er momenteel in Delft te koop staat. Hoe dan ook, samen vinden wij uw droomhuis!
 

Uw huis verkopen in Delft?

Overweegt u om uw huis te verkopen en bent u momenteel woonachtig in Delft? Om uw klanttevredenheid te waarborgen nemen wij als één van de weinige verkoopmakelaars in Delft écht de tijd voor u en uw wensen. We vinden het belangrijk dat uw wensen zo goed mogelijk in kaart gebracht worden, zodat we deze ruimschoots kunnen realiseren. Dankzij deze persoonlijke benadering wordt onze werkwijze door velen gewaardeerd, blijkt uit de reviews van onze eerdere opdrachtgevers. Hier zijn we trots op en dit willen we zo houden. Wij zorgen ervoor dat uw huis in 'the picture' staat bij mogelijke kopers, en dat uw huis op die manier succesvol wordt verkocht dankzij onze succesvolle promotie. Het is ons doel als verkoopmakelaar in Delft om u te ontzorgen, u tijdens het gehele traject zo goed mogelijk te begeleiden en uw huis te verkopen voor de beste prijs.
 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ruim 53 jaar is Roeststaalduinen en Vijverberg actief in de regio Delft. U bent van harte welkom als u op zoek bent naar een makelaar. Alle gebieden van het vastgoed zijn bij ons ruimschoots bekend. U kunt van ons verwachten dat we veel kennis hebben en daarmee goed passend advies kunnen verlenen. Wij helpen u graag, op onze unieke klantvriendelijke manier, bij uw woning aankoop, bij bemiddeling, taxaties en verhuur. Wilt u meer weten? Of heeft u een opmerking? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of plaats een gratis zoekopdracht. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring