Mijn favorieten

Huis vinden of verkopen met makelaar Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar? In dat geval is Roeststaalduinen & Vijverberg Makelaars, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Delft, de beste partner voor u. Wij ondersteunen u bij zowel de aankoop, de verkoop of taxatie van uw huis. Daarnaast zijn we al jaren actief voor particulieren en bedrijven in Delft. Wij bieden u professionele begeleiding tijdens het hele traject. 

Onze klant staat op nummer één. U mag daarom hoge verwachtingen van ons hebben. We zijn een professionele makelaardij onderneming met jarenlange ervaring. Wij verzekeren u van een zeer prettige klantgerichte benadering. Dit doen wij door duidelijke afspraken te hanteren en met een scherp oog voor detail. Bent u benieuwd? Bekijk dan ons aanbod op de website. 
 

Uw huis verkopen in Delft?

Overweegt u om uw huis te verkopen en bent u momenteel woonachtig in Delft? Om uw klanttevredenheid te waarborgen nemen wij als één van de weinige verkoopmakelaars in Delft echt de tijd voor u en uw wensen. We vinden het belangrijk dat uw wensen zo goed mogelijk in kaart gebracht worden, zodat we deze ruimschoots kunnen realiseren. Dankzij deze persoonlijke benadering wordt onze werkwijze door velen gewaardeerd, blijkt uit de reviews van onze eerdere opdrachtgevers. Hier zijn we trots op en dit willen we zo houden. Wij zorgen ervoor dat uw huis in 'the picture' staat bij mogelijke kopers, en dat uw huis op die manier succesvol wordt verkocht dankzij onze succesvolle promotie. Het is ons doel als verkoopmakelaar in Delft om u te ontzorgen en uw huis te verkopen voor de beste prijs.
 

Het huis van uw dromen kopen in Delft

Wilt u uw huis niet verkopen in Delft, maar juist een huis kopen? Ook hierin bieden wij een zeer klantgerichte aanpak. Wij zullen u als aankoopmakelaar in Delft goed begeleiden en voorzien van alle professionele hulp die u hierbij nodig heeft. We vinden het vanzelfsprekend dat er geluisterd wordt naar uw wensen en houden hier dan ook rekening mee. Een woning kopen is niet iets dat je zomaar of vaak doet. Omdat wij jarenlang in het vak zitten kunnen wij u goed begeleiden in alles waar u op moet letten. Of dat nou de bemiddeling in de prijs is, of de foto's.
 

Over ons

Ruim 50 jaar is Roeststaalduinen en Vijverberg actief in de regio Delft. U bent van harte welkom als u op zoek bent naar een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en / of verhuurmakelaar in Delft. Alle gebieden van het vastgoed zijn bij ons ruimschoots bekend. U kunt van ons verwachten dat we veel kennis hebben en daarmee goed passend advies kunnen verlenen. Wij helpen u graag, op onze unieke klantvriendelijke manier, bij uw woning aankoop, bij bemiddeling, taxaties en verhuur. Wilt u meer weten? Of heeft u een opmerking? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een goed antwoord.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring