Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Rontgenstraat 4 B in Vlaardingen 3131 RM

Rontgenstraat 4 B

3131 RM Vlaardingen
Vraagprijs € 115.000,- k.k.
010-5923300, 010-5911011 0174-640001, 015-2154848

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1934 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Netjes onderhouden bovenwoning op de 1e verdieping en ½ zolderverdieping op de 3e verdieping, gelegen aan pleintje nabij centrum van Vlaardingen en NS station Vlaardingen Centrum. Prima starterswoning.

Indeling:
1e verdieping:Entree, Gang met laminaatvloer.
Meterkast...
Lees meer

Omschrijving

Netjes onderhouden bovenwoning op de 1e verdieping en ½ zolderverdieping op de 3e verdieping, gelegen aan pleintje nabij centrum van Vlaardingen en NS station Vlaardingen Centrum. Prima starterswoning.

Indeling:
1e verdieping:Entree, Gang met laminaatvloer.
Meterkast voorzien van 4 groepen elektra.
Toilet met tegelvloer, betegelde wanden, duoblok en fonteintje.
Badruimte met tegelvloer, betegelde wanden, douchecabine en wastafel.
Keuken met wit front, kunststof aanrechtblad, r.v.s. spoelbak, gaskookplaat , afzuigkap, wasmachineaansluiting en keukengeiser (Vaillant).Loggia/balkon ca. 3.00m x 2.00m (Oost).
Slaapkamer ca. 3.00m x 2.80m. Woonkamer ca. 8.00m x 4.00m/3.00m met laminaatvloer, deels sierpleister wanden, gaskachel, trap naar ½ zolderverdieping en hardhouten kozijn voorzien van isolatieglas.½ 3e verdieping:Overloop. Slaapkamer ca. 5.50m x 6.00m/3.50m met dakkapel voorzien van kunststof kozijn met isolerende beglazing.
Zeer geschikt voor starters.

Algemeen:
Gedeeltelijk voorzien van kunststof en hardhouten kozijnen met isolatieglas.
Dakbedekking ca. 2 jaar geleden vernieuwd.
Warm water d.m.v. geiser. Verwarming d.m.v. gaskachel.
Actieve Vereniging van Eigenaren bijdrage € 51,50 per maand. Erfpacht € 16,97 per jaar (eeuwigdurend).

Interessant:
Voor een hypothecaire lening van € 96.390,-- komt u uit op een bruto last van ongeveer € 380,-- en uw netto last kunt zelfs onder de € 340,-- komen. Hier kunt u niet zo'n ruim appartement voor huren. De berekening betreft een indicatie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot andere resultaten.

Misschien komt u zelfs in aanmerking voor een starterslening. Hieronder ziet u enige relevante informatie.

De starterslening vergroot de mogelijkheid voor starters op de woningmarkt met een laag inkomen om een woning te kopen. De lening overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van een woning en de hypotheek die een starter op basis van zijn inkomen kan krijgen. De startersleningen komen uit een budget van de gemeente Vlaardingen. De Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) verstrekt de startersleningen voor de gemeente Vlaardingen.
Direct regelen

Hoe werkt het?

U kunt een aanvraag doen als u in Vlaardingen woont. Op het moment van de aanvraag heeft u minimaal een jaar in Vlaardingen zelfstandig een huurwoning of wooneenheid bewoond of bent u minimaal een jaar inwonend geweest.
U bent als aanvrager maximaal 35 jaar. Bij twee aanvragers geldt deze leeftijdseis voor een van beide aanvragers.
U bent als aanvrager niet eerder in het bezit geweest van een koopwoning
Wie een starterslening wil afsluiten, kan een aanvraag doen via de makelaar of de financiële tussenpersoon, die het aanvraagformulier direct naar SVn stuurt.
De gemeente Vlaardingen ontvangt een kopie van het aanvraagformulier van SVn en controleert de informatie over de woongeschiedenis in Vlaardingen en de leeftijd van de aanvrager.
SVn stuurt een beoordeling van de aanvraag naar de gemeente. De gemeente stelt binnen drie werkdagen een toewijzingsbrief op.
De totale verwervingskosten van uw woning mogen maximaal € 160.000,- zijn. De maximale hoogte van de starterslening bedraagt 20% van de verwervingskosten met een maximum van € 25.000,-.
De starterslening is de eerste drie jaar renteloos en aflossingsvrij. Groeit het inkomen na verloop van tijd, dan gaat het betalen van rente en aflossing hiermee in de pas lopen.
De hypotheek moet worden verstrekt onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Voor verdere informatie over de starterslening verwijzen wij u naar: http://www.vlaardingen.nl/Inwoners/Bouwen_en_wonen/Wonen/Starterslening

(Note: aan de bedragen van de hypothecaire last kunnen geen rechten worden ontleend.)
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 115.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 510,50 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1934 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 75 m² Inhoud 236 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Vlaardingen Sectie D Perceelnummer 5597 Index A2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring