Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Van Der Werffstraat 244 in Vlaardingen 3132 WH

van der Werffstraat 244

3132 WH Vlaardingen
Vraagprijs € 117.500,- k.k.
010-5923300, 010-5911011 0174-640001, 015-2154848

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Perfect starters appartement met vergrote woonkamer. Sfeervolle indeling, rustig gelegen in de groene Westwijk met winkels, openbaar vervoer en natuur onder handbereik.

Indeling: centrale hal met trappenhuis, galerij.
Entree appartement: tussenhal, toegang tot nette keuken,...
Lees meer

Omschrijving

Perfect starters appartement met vergrote woonkamer. Sfeervolle indeling, rustig gelegen in de groene Westwijk met winkels, openbaar vervoer en natuur onder handbereik.

Indeling: centrale hal met trappenhuis, galerij.
Entree appartement: tussenhal, toegang tot nette keuken, wasmachineaansluiting, geiser, moderne badkamer v.v. wastafelmeubel, douche, mechanische ventilatie, CV ketel, meterkast en twee slaapkamers (5, 9 m?) met inbouwkast. Doorgebroken living (26m?) voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en zonnig balkon. Voorkant van het appartement voorzien van rolluiken.

Een leuk appartement voor een prima prijs!

Interessant:
Voor een hypothecaire lening van € 119.850,-- komt u uit op een bruto last van ongeveer € 450,-- en uw netto last kunt zelfs onder de € 400,-- komen. Hier kunt u niet zo'n ruim appartement voor huren. De berekening betreft een indicatie, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot andere resultaten.

Misschien komt u zelfs in aanmerking voor een starterslening. Hieronder ziet u enige relevante informatie.

De starterslening vergroot de mogelijkheid voor starters op de woningmarkt met een laag inkomen om een woning te kopen. De lening overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van een woning en de hypotheek die een starter op basis van zijn inkomen kan krijgen. De startersleningen komen uit een budget van de gemeente Vlaardingen. De Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) verstrekt de startersleningen voor de gemeente Vlaardingen.
Direct regelen

Hoe werkt het?

U kunt een aanvraag doen als u in Vlaardingen woont. Op het moment van de aanvraag heeft u minimaal een jaar in Vlaardingen zelfstandig een huurwoning of wooneenheid bewoond of bent u minimaal een jaar inwonend geweest.
U bent als aanvrager maximaal 35 jaar. Bij twee aanvragers geldt deze leeftijdseis voor een van beide aanvragers.
U bent als aanvrager niet eerder in het bezit geweest van een koopwoning
Wie een starterslening wil afsluiten, kan een aanvraag doen via de makelaar of de financiële tussenpersoon, die het aanvraagformulier direct naar SVn stuurt.
De gemeente Vlaardingen ontvangt een kopie van het aanvraagformulier van SVn en controleert de informatie over de woongeschiedenis in Vlaardingen en de leeftijd van de aanvrager.
SVn stuurt een beoordeling van de aanvraag naar de gemeente. De gemeente stelt binnen drie werkdagen een toewijzingsbrief op.
De totale verwervingskosten van uw woning mogen maximaal € 160.000,- zijn. De maximale hoogte van de starterslening bedraagt 20% van de verwervingskosten met een maximum van € 25.000,-.
De starterslening is de eerste drie jaar renteloos en aflossingsvrij. Groeit het inkomen na verloop van tijd, dan gaat het betalen van rente en aflossing hiermee in de pas lopen.
De hypotheek moet worden verstrekt onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Voor verdere informatie over de starterslening verwijzen wij u naar: http://www.vlaardingen.nl/Inwoners/Bouwen_en_wonen/Wonen/Starterslening

(Note: aan de bedragen van de hypothecaire last kunnen geen rechten worden ontleend.)
Overdracht Status Onder optie Vraagprijs € 117.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 75 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 225 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater C.V.-Ketel en geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Vlaardingen Sectie H Perceelnummer 1267 Index 51 Eigendomssituatie Erfpacht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.