Mijn favorieten

Vier Reders
MAASSLUIS | Het heeft vele jaren geduurd en alle inwoners keken uit naar het opheffen van deze kale plek in het centrum op deze prominente plek. Burgemeester Edo Haan liet via de social media direct weten bijzonder blij te zijn dat er eindelijk een oplossing is. Het Maassluise college van B & W is positief over de ontwikkelingen. De start van de werkzaamheden vindt naar verwachting plaats in het najaar van 2018.

Het al jaren leegstaande winkelpand van voormalig modehuis Fair Lady aan de Noordvliet, zuidzijde 2 en 4 wordt, naar verwachting, begin 2019 getransformeerd naar de oorspronkelijke grachtengevel met herenhuizen.

Dit gebeurt compleet met bijbehorende voordeuren, kozijnen en origineel stucwerk, alsof deze nooit zijn weggeweest.

 

Aannemer Schouten
Het project is een initiatief van de ontwikkelende aannemer Schouten uit Leidschendam en Kloet en van de Merwe architecten uit Delft. Dit is hetzelfde team dat de woonbuurt Boonervliet bij het zwembad de Dol-fijn heeft ontworpen en gebouwd.

 

Atelier
Vooralsnog is het plan om vier grachtenpanden op deze locatie te bouwen. De bestaande gevels van de bovenverdiepingen worden gerestaureerd. De binnentuinen zijn bereikbaar door een afsluitbare poort en de grote bergingen in de achtertuinen kunnen als atelier functioneren.

Voor nadere informatie:
Via: contactformulier of telefonisch contact
010-5923300*   015-2154848*   0174-640001*
info@roeststaalduinen.nl
info@vijverberg.nl