Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Leehove 19 in De Lier 2678 MA

Leehove 19

2678 MA De Lier
Huurprijs € 950,- p.m.
010-5923300, 010-5911011 0174-640001, 015-2154848

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Moderne kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree van ca. 80 m² met vier eigen parkeerplaatsen gelegen aan de Leehove 19 te De Lier.

Locatie en Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Leehove 19, midden in het bedrijvengebied. Het ‘Leehove’ bedrijventerrein is...
Lees meer

Omschrijving

Moderne kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen entree van ca. 80 m² met vier eigen parkeerplaatsen gelegen aan de Leehove 19 te De Lier.

Locatie en Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Leehove 19, midden in het bedrijvengebied. Het ‘Leehove’ bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar door een nagenoeg directe aansluiting op A 20 en A4.

Indeling
• 1ste verdieping: ca 80m2 kantoorruimte met spreekkamer, toiletgroep, pantry, systeemplafonds met inbouw armaturen en airco-installatie. De kantoorruimte is voorzien van eigen cv ketel combi Nefit HR, brandblusser en rookmelders.

Buitenterrein
De bedrijfsruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen

Bijzonderheden
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 795,-- per maand exclusief B.T.W.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder. Zowel voor kortere als langere looptijd beschikbaar.

Servicekosten
In overleg.

Opleveringsdatum
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2012=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met b.t.w.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Makelaars Collectief Nederland BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring